دوره تخصصی مهندسی عمران و شهرسازی

یکشنبه, ژانویه 24th, 2016 |

دوره تخصصی مهندسی عمران و شهرسازی

Civil engineers working in a construction site and pointing away
دوره های فنی مهندسی عمران و شهرسازی کاملا تخصصی بوده و معمولا بصورت کو آپ (Co-up) برگزار می گردد. برای پذیرش از این رشته نیازی به مدرک زبان انگلیسی نیست . امکان کار یابی و اخذ ویزای کار با طی این دوره ها بسیار آسان تر از تحصیلات دانشگاهی خواهد بود. اخذ پذیرش از این رشته ها محدودیت سنی ندارد. دانشجویان پس از تحصیل خواهند توانست از امتیاز تحصیل در کانادا استفاده کنند و برای دریافت ویزای کار در کانادا و یا اقامت دایم کانادا اقدام نمایند.
شرایط اخذ پذیرش

مدرک دیپلم دبیرستان و پیش دانشگاهی
مدرک لیسانس همران و یا لیسانس مشابه با معدل بالای 13
تکمیل دو ترم زبان در شروع تحصیل در صورتی که مدرک زبان ندارید

شروع دوره:  ژانویه، می، جولای و سپتامبر هر سال

هزینه تحصیل

دوره زبان حدود 6 هزار دلار در ترم می باشد.
شهریه تحصیل در دوره اصلی 14 هزار دلار در سال می باشد.
هزینه زندگی 1200 دلار در ماه می باشد.

 

ویزای همراه برای خانواده
دانشجویان دارای پذیرش تحصیلی می توانند برای اعضای خانواده نیز درخواست ویزای همراه نمایند. اخذ ویزا برای خانواده نیاز به ساپورت مالی بیشتری نسبت به افراد مجرد دارد. هزینه زندگی یک دانشجو در  حدود 1000 تا 1500 دلار در ماه و هزینه زندگی هر عضو دیگر خانواده حدود 5 هزار دلار در سال است.

کار هنگام تحصیل
پس از ورود به کانادا یا آمریکا دانشجویان می توانند در هنگام تحصیل تا 20 ساعات در هفته کار کنند. همسر متقاضی می تواند به طور تمام وقت کار کند. فرزندان دانشجویان نیز می توانند در کانادا تحصیل نمایند (با پرداخت هزینه بین 6 تا 14 هزار دلار در سال).

 

خدمات ویزای دانشجویی شرکت اسکای نت
1. انتخاب رشته و مقطع تحصیلی مناسب با توجه به شرایط متقاضی
2. مشاوره تهیه مدارک ویزا شامل مدارک مالی و خانوادگی
3. تضمین ارسال پرونده ویزا بطور کامل و بدون نقص
4. تضمین اعتبار کالج و دانشگاه
5. تضمین اعتبار رشته تحصیلی
6. تهیه برنامه تحصیلی متقاضی برای ویزای کانادا

نحوه ثبت نام
پاسپورت و مدارک تحصیلی خود را برای ما اسکن و ایمیل نمایید.

پس از تایید اولیه، با این شرکت قراردادی منعقد می نمایید.

فرم ها و لیست مدارک همراه با سایر اطلاعات برای موکلین ارسال می گردد.

پذیرش متقاضی در زمان شش تا هشت هفته اخذ می گردد.

پرونده تحصیلی برای اخذ ویزا به سفارت کانادا ارسال می گردد