فوق لیسانس طب چینی، طب سوزنی و طب گیاهی

شنبه, مارس 5th, 2016 |

 

رشته های طب سوزنی، طب چینی و طب گیاهی با تمرکز بر نیروهای طبیعی و توازن انرژی بدن و روح و روان به درمان بیماری خاص می پردازند. این رشته ها مجموعه‌ای از روش‌های درمانی است که در طول هزاران سال بوجود آمده است. طب سنتی  بر این روش مبتنی است که فرایندهای بدن انسان به هم وابسته هستند و دائماً با محیط اطراف تعامل دارند. بنابراین روش درمانی آن ها نیز بر اساس روش های طبیعی و سنتی بوده و برای مبارزه و درمان بیماری‌ها به دنبال رفع ناهماهنگی ها در بدن و محیط اطراف آن می‌گردد.

Acupuncture

Acupuncture

این دوره ها در مقطع فوق لیسانس  می باشند. طول دوره ها دو سال است. این دوره ها دارای بازار کار بسیار مناسبی در کانادا و آمریکا می باشند. امکان اخذ ویزای کار آمریکا با تحصیل در این رشته های بسیار بالاست.

 

رشته های تحصیلی

  • فوق لیسانس طب چینی – دو تا سه سال
  • فوق لیسانس طب سوزنی – دو تا سه سال
  • فوق لیسانس طب گیاهی – دو تا سه سال

شرایط اخذ پذیرش

  1. لیسانس با معدل بالای 14.5 از رشته های علوم و بهداشت مانند شیمی، بیولوژی، پرستاری، و پزشکی و یا رشته های مشابه
  2. برنامه علاقمندی به رشته
  3. توصیه نامه از اساتید دانشگاه

آزمون زبان

  1. افراد دارای آیلتس 6.5 یا تافل 80 مستقیما وارد دوره می گردند.
  2. افراد با مدرک آیلتس یا تافل با نمره پایین تر و یا افراد بدون مدرک زبان باید در آزمون زبان دانشگاه در هنگام ثبت نام در آمریکا شرکت کنند. این افراد در صورت قبولی آزمون زبان وارد دوره می گردند و در غیر اینصورت باید یک یا دو ترم زبان بگذرانند.

 هزینه ها

هزینه این دوره ها در هر ترم 12 هزار دلار آمریکا می باشد.

هزینه دوره زبان در ترم شش هزار دلار می باشد.

هزینه زندگی حدود هزار دلار در ماه است.

 

کمک هزینه تحصیلی و بورسیه

به دانشجویان با معدل بالا و مدرک زبان با نمره بالا بین 4 تا 10 هزار دلار بورسیه داده می شود.

 

استفاده از خدمات اسکای نت

در صورت تمایل به استفاده از خدمات اسکای نت مدارک زیر را ایمیل نمایید:

  1. ریز نمرات لیسانس
  2. مدرک زبان در صورتی که دارید
  3. کپی پاسپورت

 

 

نکات مهم برای دریافت ویزای دانشجویی

متقاضیان برای این دوره ها از ویزای دانشجویی برخوردار می گردند. متقاضی می تواند برای اعضای حانواده خود نیز درخواست ویزای همراه نماید. برای دریافت موفقیت آمیز ویزای دانشجویی موارد زیر ضروریست:

 

  1. متقاضی بدون نیاز به کار و یا بورسیه قادر به پرداخت هزینه های خود و خانواده می باشد.
  2. متقاضی تنها برای تحصیل به آمریکا می رود.
  3. متقاضی پس از اتمام تحصیل به کشور خود باز می گردد.
  4. متقاضی دارای سابقه منفی در سفارت کشورهای خارجی نمی باشد

 

 ساعات مشاوره

دوشنبه تا چهارشنبه از ساعات 3 تا 4 بعد از ظهر

شنبه ها و یکشنبه بعد از ساعت 5   بعد از ظهر

به وقت ایران

 

تلفن مشاوره

شماره تلفن رایگان برای تماس با کانادا

شماره تهران

85312573